Herbalife

Herbalife

29 mei 2022 Uit Door Admin

Herbalife is een Amerikaans bedrijf wat voedingsproducten verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en ouder worden. Het bedrijf doet dit via Multi-Level-Marketing -methoden via distributeurs. Herbalife distribueert haar producten in 81 landen door een netwerk van ongeveer 2,7 miljoen onafhankelijke distributeurs.

Waarom is de Herbalife prijslijst niet meteen zichtbaar?

Een nieuwe advertentieregel werd op 1 mei 2010 van kracht. Een verplichting voor alle distributeurs in België en Nederland. Men moet inloggen op de site van Herbalife om de prijzen te kunnen vinden.
Je moet jezelf allereerst registreren en een account aanmaken om de prijzen te kunnen vinden. Je krijgt dan beschikking over alle informatie en voorwaarden van Herbalife.

Nog wat tips hoe je gemakkelijk afvalt zonder dieet:

  • Om snel te kunnen afvallen zul je je voeding moeten aanpassen. Dat wil zeggen letten op calorie arm en light en vetarm. Verdiep je in gezonde voeding en ga gezonde producten eten.
  • Doe aan voldoende lichaamsbeweging, ga wandelen, hardlopen of ga naar een trainingscentrum of koop een hometrainer.
  • Drink voldoende water per dag. Het transporteert de voedingsstoffen sneller en het vetweefsel breekt vlotter af. Neem altijd een flesje water mee zodat je je dorst op elk moment kunt lessen.
  • Bouw gewoontes in in je leven. Neem alleen gezonde producten als je naar de supermarkt gaat.
  • Sla geen maaltijden over. Je lichaam heeft een constante dosis voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Eet je regelmatig dan zul je merken dat je minder snel een hongergevoel krijgt.
  • Let vooral ook niet op de weegschaal. Elke dag op de weegschaal werkt alleen maar frustrerend omdat je toch niet direct resultaten ziet. Je kunt namelijk niet zien of het gewicht van spierweefsel, vetweefsel of vocht komt. Je kunt veel beter eenmaal per maand jezelf wegen of eens wat meer in de spiegel kijken en zien of je er goed uitziet.

Belangrijk is dat je doorzet en je zult zien dat je resultaat boekt als dit doet. Het zal alleen maar voldoening geven om te kunnen zeggen: “ik heb het voor elkaar gekregen”.